FENSMARK BRUGSFORENING

DIN LOKALE MADBUTIK

 

Vi er en af Danmarks største og ældste brugsforeninger med butikker i Fensmark og Glumsø, ledet af en medlemsvalgt bestyrelse. Den virkelighed vi møder i dagligvarebranchen, gør det endnu vigtigere at bevare selvstændigheden – det arbejder vi for hver dag. Vi lytter til dig og bestræber os altid på at imødekomme dine behov og ønsker til f.eks. økologi og lokale råvarer.

 

Vi er kendt for vores gode kundeservice samt kvalitetsvarer fra egen slagter, delikatesse og røgeri. Med egen vinimport tilbyder vi en unik vinafdeling samt et kæmpe udvalg af specialøl. Vores fokus på det gode købmandskab sikrer, at vi altid har gode tilbud, som er værd at ”køre efter”.

 

 

TIL FOR DIG

Vi lever af vores kunder, og anerkendelse i lokalområdet er bærende for vores succes. Vi er et team, som brænder for det, vi laver. Det ses tydeligt i den udvikling og vækst, som vi har skabt igennem de seneste 20 år.

 

Vi er stolte af vores leverandører, som gennem mange år kender vores høje krav til kvalitet, og som  fokuserer på produktudvikling. Som selvstændig brugsforening giver vi dig en god oplevelse, uanset om det drejer sig om kundeservice, specielle varer eller fordelagtige priser. Frem for alt lytter vi til dig, så lad os høre om dine ønsker og gode idéer.

 

 

SUPERBRUGSEN – EN DEL AF COOP

Vi er en del af Coop og bevarer den originale grundidé, som skabte Fensmark Brugsforening i 1875. Coop er eftermælet af FDB der blev stiftet i 1896 med formand Severin Jørgensen i spidsen. FDB er en forkortelse af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger og var en sammenslutning af de jyske og sjællandske fællesforeninger.

 

 

Ledelsesgruppen

 

 

DIREKTØR

HANS LARSEN

DIREKTØR

UDDELER

NIELS KJELDSEN

UDDELER

SALGSLEDER

LARS LARSEN

SALGSLEDER

VINCHEF

FLEMMING NIELSEN

VINCHEF

Kontor Leder

JYTTE ØRBY

Kontor Leder

SALGSLEDER

JESPER LARSEN

SALGSLEDER

Slagtermester

MIKKEL KROGSBÆK

Slagtermester

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: