VIN

FensWine er vores egen vinimport. Vi samarbejder med små vinproducenter fra hele verden og vores passion er synlig.

 

Vi sætter en ære i at rådgive dig i det rette vinvalg til både hverdag og fest. Vi tager udgangspunkt i din egen smag og naturligvis vores brede kendskab til vine. Uåbnede flasker tager vi gerne retur.

“Når jeg smager en vin fra Italien, skal den smage af det område, den kommer fra. Det er det, jeg kalder ærlige og sande vine.” – Flemming Nielsen, Vinchef

           

Stort udvalg – også online

Vores producenter leverer topkvalitet og er nøje udvalgte derefter. Vinene finder vi hovedsagligt på messer, og vi besøger stort set altid vingårdene, hvor vinen bliver produceret, for at få historien med. Import direkte fra små vinproducenter giver os mulighed for at sælge vine uden fordyrende mellemled, som sikrer dig den bedst opnåelige kvalitet til pengene. Du kan købe et stort udvalg af vores vine online på www.fenswine.dk

 

 

VORES VINKLUB

 

 

Ansvarlig for vin

 

 

FLEMMING NIELSEN

 

 

DELIKATESSE

Vi tilbereder skønne retter gennem hele dagen til enhver anledning og en masse fristelser til disken.

 

Vi møder dig med personlig betjening torsdag til lørdag. Resten af ugens dage er der selvbetening i vores diske. Vi er naturligvis altid til rådighed med hjælp og vejledning, så vi sikrer, at du kommer hjem med lige den vare, du søger.

 

Skal du holde fest?

Vi tilbyder et stort udvalg af færdige menuer, og har du selv nogle ideer, sammensætter vi gerne ud fra dine ønsker. Du kan downloade diverse menuforslag her på siden – udfyld med dine præferencer og aflever din bestilling i butikken.

“God mad kræver en professionel kok. – Vi har vores helt egen i afdelingen, som beriger dig med spændende ideer.”

   

Bestil din mad online

Du kan bestille et udvalg af spændende varer fra delikatessen her  – nemt og bekvemt. Når vi har modtaget din bestilling, ringer vi til dig og gennemgår din ordre, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være.

 

Ansvarlig for Delikatesse

 

 

JOAN JENSEN

SLAGTER

Vores professionelle slagterteam er drevet af at udfordre deres fagområde og går ikke på kompromis med kvalitet.

 

Din efterspørgsel kommer i første række, og vi har altid en slagter til stede i butikkens åbningstid. Vores råvarer har fået en ordentlig behandling, inden de lander hos os, som sikrer en standard, vi kan stå inde for. Vi har et stort udvalg af specialvarer, og skulle der være en efterspørgsel, som ikke er en del af vores faste sortiment, køber vi gerne ind til dig.

   

Hjemmelavede produkter til dig

 

Vi bidrager gerne med lidt luksus til din sommer. Vi er bl.a. kendt for vores lækre hjemmelavede grillpølser, fra vores pølsemageri, med en smag du aldrig glemmer. Vi tilbyder et bredt udvalg af gammeldags kødudskæring. Her finder du bl.a. kalvelever, svinebov steak, kalvehjerter, sylte og mange andre lækre specialiteter.

 

TIPS TIL TILBEREDNING

 

Mørt dansk krogmodnet kød

Ens for alt dansk krogmodnet oksekød er, at det er fra færdige fedede kreaturer med en gennemsnitsvægt på ca. 300 kg. Derved opnår vi det bedste kød og den bedste spisekvalitet. Kødet modner i minimum 16 dage fra slagtedatoen og ligger på hylden i 14 dage, hvilket er med til at opnå en endnu bedre smagsoplevelse.

 

Ansvarlig for Slagter

 

 

MIKKEL KROGSBÆK

FRUGT OG GRØNT

Vi tilbyder hver dag friske sæsonvarer. Et besøg i vores grøntafdeling er en oplevelse af skønne farver og dufte fra naturens afgrøder.

 

Vi er hele tiden på jagt efter frisk frugt og grønt, som er avlet lige i nærheden og høstet, når det er bedst. Du finder masser af dansk frugt og grønt – og vi bestræber os naturligvis altid på at kunne tilbyde en økologisk variant.

   

Et bredt udvalg

Der er rig mulighed for at finde alt lige fra nyhøstede danske bær, kål og rodfrugter, til eksotiske frugter og grøntsager fra hele verden. Går du mest efter en god vare til en billig pris, finder du også mange basisvarer til discountpris. Har du en særlig efterspørgsel, køber vi gerne ind til dig.

 

Ansvarlig for Frugt og grønt

 

 

GITTE ROSSING

KIOSK OG BAGER

Vi står tidligt op, så vi kan hjælpe dig, som er frisk fra morgenstunden. Vi er stolte af vores egen bager, som aldrig går på kompromis med kvalitet.

       

Kender du Peter?

Du møder ham måske sjældent, men Peter har været en del af vores butik i over 14 år. Peter og hans team er de mest morgenfriske af os alle. Hver dag laver de frisk brød og de lækreste kager til hylderne i butikken. Peter tager naturligvis gerne imod bestillinger til særlige lejligheder og laver smukke konditorkager efter dine specielle ønsker.

   

Åbningstider

Vores kiosk og bager afdeling åbner alle dage kl. 7.00 med et stort udvalg af friskbagte lækkerier, aviser, magasiner, alt fra Danske Spil, tobaksvarer, håndkøbsmedicin og meget mere. På helligdage tager vi os en velfortjent fridag.

 

Ansvarlig for Kiosk & Bager

 

 

GITTE HOCKERUP

ØL

Specialøl har en stor plads i vores butik. Du finder ca. 400 forskellige øl på hylderne fordelt på ca. 250 danske og ca. 150 udenlandske varianter.

   

Vi opdaterer jævnligt vores sortiment og køber gerne ind ud fra din efterspørgsel. I vores vinkælder finder du et lille vintage hjørne med de helt særlige ølvarianter, som udvikler sig med tiden, ligesom en god vin.

 

Diplom fra Danske Ølentusiaster  

I april 2014 modtog Fensmark Brugsforening en anerkendelse fra foreningen Danske Ølentusiaster. Diplomet er et såkaldt Dansk Ølmærke, som uddeles til butikker, der gør en særlig indsats på området.

 

Ansvarlig for Øl

 

 

HERMAN OLSEN

NONFOOD

Inspirerende tilbehør til boligen og skønne produkter til din personlige pleje. Delt op i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde, det du søger.

 

I dagligvarebranchen er Nonfood en betegnelse af varer, som hverken er beregnet til at spise eller drikke. Det er ikke tilfældigt, hvad du finder på hylderne, da vi nøje udvælger varer, som kan være relevante for dig at få i vognen, når du køber dine dagligvarer.

 

Vi vil gerne inspirere dig

Målet er at give dig en oplevelse igennem vores butik, så dine indkøb ikke blot bliver en kedelig pligt. Sammen med de mange spiselige produkter, beriger vi dig med nye ideer til din kosmetik, smukt interiør og praktiske artikler til din husholdning.

 

Ansvarlig for Nonfood

 

 

BETTINA KRISTENSEN

TØJ OG SKO

Du finder trendy tøj og sko til hele familien. Vi køber ind, så der er noget til enhver smag og forskellige anledninger.

   

Opdater din garderobe midt i dine dagligvareindkøb og klæd hele familien på. Vores kreative indkøbere dekorerer løbende butikken med nye styles og et bredt udvalg af basistøj til din garderobe. Vi er et team, som elsker at arbejde med farver og sammensætte styles, som inspirerer dig.

 

Spændende mærker til børn

Vi er stolte af vores nye leverandør Brands4Kids, som for første gang har valgt at præsentere sine kollektioner i en dagligvarebutik. Du kan læse mere om de nye mærker her.

 

Ansvarlig for Tøj & Sko

 

 

BENTE PEDERSEN

BLOMSTER

Vi møder dig i et inspirerende univers og tilbyder et sortiment, som henvender sig til alle anledninger.

   

Naturens farver og dufte skaber energi og glæde, og vi er vilde med blomster og planter i alle afskygninger. En smuk buket blomster kan skabe god stemning i ethvert hjem, og vores kreative blomsterpiger har altid nye ideer til den perfekte sammensætning.

 

Euroflorist bringer ud

Vi binder buketter hver dag via bestilling og direkte henvendelse i butikken. Vi samarbejder med Euroflorist, som bringer blomster ud i hele verden.

 

Ansvarlig for Blomster

 

 

HEIDI STARK

POST OG PAKKER

Post og pakker kan du sende og afhente hos os. Vi samarbejder med GLS og Post Nord og har åbent i hele butikkens åbningstid.

     

GLS Pakkeservice

Virksomheder med mindre pakkevolumen samt private afsendere kan sende pakker via vores GLS Pakkeshop. Det er nemt og sikkert at sende en pakke med GLS, som altid arbejder med korte leveringstider. Med GLS Prisberegner er det nemt at regne ud, hvad det koster at sende din pakke. En pakke må højst veje 20 kg. Mål din pakke, og indtast målene i prisberegneren. Pakkelabels kan du naturligvis købe hos os.

 
 

   

Post Nord

Du kan nemt afhente og afsende dine pakker i vores Post Nord pakkeshop og pakkeboks. Du kan selvfølgelig også købe frimærker, pakkelabels, sende anbefalet post mm.

 

Ansvarlig for Post & Pakker

 

 

GITTE HOCKERUP

TØRVARER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

 

Ansvarlig for Tørvarer

 

 

LARS LARSEN

FERSKVARER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

 

 

Ansvarlig for Ferskvarer

 

 

JESPER LARSEN